Posifon Active Svart

  • Posifon Active Svart
  • Active-2-324x264
  • Active-3-324x200
  • Active-4-324x200
  • Active-5-324x200

Smart mobilt trygghetsalarm
Active er en mobil trygghetsalarm som er utviklet med fokus på den aktive senioren og har alarmknappen innebygget i enhetens display. Ved å trykke lett på displayet aktiveres klokkevisning. Trykker man en gang til viser batterinivå.
Ved trykk i mer enn 5 sekunder aktiveres alarmfunksjonen med toveis kommunikasjon. Brukeren får tydelig tilbakemelding med lyd og lys at alarmen er utløst.

Integritet
Posifon Active er tiltenkt aktive mennesker som ikke ønsker et stigmatiserende hjelpemiddel. Posisjon oppdateres kun når brukeren selv ønsker det samt i alarmsituasjoner.

Innendørsposisjonering
Posifon Active har blåtann støtte og kan benyttes med blåtann-enheter for posisjonering i hjemmet. Enheten detekterer disse automatisk og går i batterisparemodus når man er innendørs og hjemme. Blåtannposisjonering benytter batteriderevne enheter som fungerer i opptil 3 år uten lading. Flere enheter kan benyttes sammen for å dekke hele hjemmet og hver enhet navngis for å identifisere hvor personen er ved utløst alarm, til eksempel baderom, kjøkken, soverom o.l.

PosifonCare
Posifon Active er integrert og tilbydes sammen med portalen PosifonCare som er en brukervennlig tjeneste for GPS-alarm. Alle funksjoner og innstillinger gjøres i portalen og blir automatisk synkronisert med enhetene. Systemet er bygget opp i samarbeid med flere kommuner for å kvalitetssikre alarmtjenestene og sikre at alle brukere av alarmenhetene får den hjelp de ønsker og trenger.

Teknisk Spesifikasjon Active
Mål
36 x 60 x 14 mm
Vekt
52g
Lading
Micro USB
Posisjonering
A-GPS, Bluetooth
GSM
Frekvens 850/1900mhz 900/1800MHz
Normal batteritid
Mellom 1 til 20 dager
Standby-tid
Opp til 20 dager
Display
Alarmknapp, indikator for batteri og klokke
Knapper
Innebygget i display
Nøyaktighet GPS
5 - 50 meter