Posifon Elegant (Kommer i 2021)

  • Posifon Elegant (Kommer i 2021)
  • Elegant2

Smart mobilt trygghetsalarm 
Posifon Elegant er en mobil trygghetsalarm som er utviklet med fokus på den aktive senioren.

Integritet
Posifon Elegant er tiltenkt aktive mennesker som ikke ønsker et stigmatiserende hjelpemiddel. Posisjon oppdateres kun når brukeren selv ønsker det samt i alarmsituasjoner.

Innendørsposisjonering
Posifon Elegant har blåtann støtte og kan benyttes med blåtann-enheter for posisjonering i hjemmet. Enheten detekterer disse automatisk og går i batterisparemodus når man er innendørs og hjemme. Blåtannposisjonering benytter batteriderevne enheter som fungerer i opptil 3 år uten lading. Flere enheter kan benyttes sammen for å dekke hele hjemmet og hver enhet navngis for å identifisere hvor personen er ved utløst alarm, til eksempel baderom, kjøkken, soverom o.l.

PosifonCare
Posifon Elegant er integrert og tilbydes sammen med portalen PosifonCare som er en brukervennlig tjeneste for GPS-alarm. Alle funksjoner og innstillinger gjøres i portalen og blir automatisk synkronisert med enhetene. Systemet er bygget opp i samarbeid med flere kommuner for å kvalitetssikre alarmtjenestene og sikre at alle brukere av alarmenhetene får den hjelp de ønsker og trenger.

Teknisk Spesifikasjon Elegant
Mål
50 x 55 x 15 mm
Vekt
53g
Lading
Base
Posisjonering
A-GPS, GLONASS, Mobilnett og Bluetooth
GSM
2G
Normal batteritid
Mellan 1 till 7 dagar
Standby-tid
Upp till 7 dagar
Display
Alarmknapp, indikator for batteri og klokke
Knapper
Innebygget i display og på siden.
Nøyaktighet GPS
3 - 20 meter